Microblading

Microblading-tekniikalla kadehdittavan upeat kulmat – Bara AR Lahdessa

Kauneushoitola Bara AR Lahdessa on erikoistunut suosittuun microbladingiin, jonka ansiosta voit saada täysin luonnollisen näköiset ja upeat 3D-kulmakarvat pitkäksi aikaa. Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat voivat kestää jopa 12 kuukautta! Autamme valitsemaan itsellesi sopivan sävyn ja muodon kulmakarvoihin. Käsittely kestää noin kaksi tuntia, ja toimenpiteessä voidaan käyttää tarvittaessa puudutusainetta. Voit käydä katsomassa aiempia töitämme Facebookista

Varaa aika kulmakarvojesi käsittelyyn ja hanki kadehdittavat kulmakarvat!

Mitä microbladingissa tehdään?

Microblading-tekniikalla kulmat pigmentoidaan yksilöllisesti jokaisen omaan tyyliin sopien, yksi karva kerrallaan. Tämä takaa luonnollisen ja lähes oikean karvan näköisen lopputuloksen. Itse toimenpide tehdään steriileillä hyvin pienillä erikoisterillä, joilla ihoon vedetään pienen pieniä viiltoja, jonka kautta väripigmentti pääsee ihoon. Hoidon hinta sisältää aina ensimmäisen käynnin sekä ja vahvistuksen.

Katso microbladingin hinnastomme!

Microblading sopii lähes kaikille

Jos olet kyllästynyt kulmiesi jokapäiväiseen meikkaamiseen, microblading vapauttaa sinut tästä. Toimenpide sopii lähes kaikille, lukuun ottamatta raskaana olevia, imettäviä tai diabeetikkoja. Myös jotkut lääkitykset ja sairaudet, kuten flunssa ja muut tulehdukset, ihosairaudet, epilepsia ja verenvuototauti, ovat este microbladingille. Ennen hoitoon tuloa asiakas täyttää aina esitietolomakkeen. Jos olet epävarma microbladingin sopivuudesta itsellesi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Käsittelyn jälkeen

Ensimmäisen microblading-käsittelyn jälkeen kulmat paranevat yleensä noin 2–4 viikossa. Alkuun iho punoittaa ja kulmat voivat näyttää tummemmilta, mutta tämä tasoittuu pian. Punoitus häviää yleensä noin 2h hoidon jälkeen. Kulmiin syntyy myös paranemisvaiheessa pieniä rupia ja iho alkaa hilseillä. Tämä on kuitenkin normaalia, ja kulmien raapimista ja koskettelua tulisi välttää, ja niitä pitäisi rasvata säännöllisesti hoitovoiteella. Noin kuukausi ensimmäisestä käsittelystä tehdään kulmien vahvistus, jolla korjataan mahdolliset kohdat, joista pigmentti on hävinnyt. Tämän jälkeen voit nauttia täysin huolettomasti upeista kulmistasi!

Huomioitavaa

Syöpäpotilaat saavat 20% alennuksen microbladingista ja sekä silmien kestorajauksista.

Hoito voidaan peruuttaa viimeistään vuorokautta ennen hoitoa. Myöhäisestä peruutuksesta perimme 50% hoidon hinnasta ja peruuttamattomasta hoidosta perimme 100% hoidon hinnasta. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse.

Sairaustapauksissa otathan aina lääkärintodistuksen mukaan. Mikäli on jotain muuta epäselvää, otathan aina yhteyttä tekijään. 

Kysy lisää tai varaa aika microbladingiin Lahdessa

Älä enää jahkaile, vaan varaa itsellesi aika microbladingiin Kauneushoitola Bara AR:lle Lahteen. Jos et ole varma microbladingin sopivuudesta itsellesi tai haluat kysyä lisätietoja, ota silloinkin meihin yhteyttä ja kerromme lisää!

Microblading