Palvelut

Kestopigmentointi ja muut kauneuspalvelut Lahdessa

Kauneushoitola Bara AR tarjoaa monipuoliset palvelut kauneudenhoitoon Lahdessa. Olemme erikoistuneet etenkin kauniiden kulmakarvojen muotoiluun, kestopigmentointiin, microbladingiin sekä värjäykseen. 

Varaa aika kestopigmentointiin tai muuhun hoitoon!

Kauniit kulmat ja ripset haluamallasi tavalla

Kun haluat saada kulmiisi muotoa ja väriä, tarjoamme perinteistä kulmien muotoilua ja värjäystä. Samalla voimme tehdä sinulle myös ripsien kestovärjäyksen. Pysyvämpään lopputulokseen tarjoamme 3D-kestopigmentointia sekä microbladingia. Teemme myös kestopigmentointia silmien rajaukseen.

Katso myös hinnastomme!

Ripsienpidennykset ja volyymiripset

Hanki lisää terävyyttä katseeseesi ripsienpidennyksillä tai volyymiripsillä! Yhdistettynä microbladingiin meikkaukseen kuluu enää murto-osa ajasta, jonka ennen käytit aamulla meikkaukseen.

Mikroneulaus ihon kauneudeksi

Jos kärsit iho-ongelmista, kuten ihon huokoisuudesta, arvista, uv-vaurioista tai pigmentti- ja maksaläiskistä, mikroneulaus auttaa ihoasi uudistumaan ja korjaamaan itse itsensä. Mikroneulaus sopii myös ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen, jolloin paras lopputulos saavutetaan sarjahoitona. 

Geelikynnet ja rakennekynnet

Kauniit ja viimeistellyt kädet ja jalat saat kynsihoidolla. Teemme niin geelikynsiä kuin rakennekynsiä.

MegaPulse-valoimpulssihoito

Mikä MegaPulse-valoimpulssimenetelmä on? 

Ammattitaitoisesti sovellettuna valo on erinomainen hoitomenetelmä sekä tehokkaaseen karvanpoistoon että ihonhoitoon. MegaPulse 7 IPL on kehittynyt, turvallinen valoimpulssilaite, joka tuottaa voimakasta valoenergiaa. 

Miksi valita karvanpoistoon juuri MegaPulse? 

Miltei jokainen haluaa eroon häiritsevistä ihokarvoista. Tarjolla on lukuisia erilaisia menetelmiä. MegaPulse -hoito perustuu sarjapulssiin, jonka ansiosta se on tehokas, turvallinen ja lähes kivuton. Laitteen tuottama valo imeytyy karvatupen melaniiniin, kuumentaa karvatupen ja tuhoaa sen. 

 • Käsittelyt ovat nopeita ja vaivattomia eikä niillä ole sivuvaikutuksia. 
 • Yhdellä hoitokäynnillä voi käsitellä laajojakin alueita, esim. jalat tai koko selän. 
 • Soveltuu myös herkälle iholle, esim. intiimialueille. 

MegaPulse ihonhoidossa 

 • Pigmenttiläiskien käsittelyssä valo kuumentaa pigmentin (melaniini), jonka seurauksena se hajoaa ja poistuu aineenvaihdunnan mukana elimistöstä. Pigmenttiläiskien käsittelyhoidot 1 - 3 kertaa noin kolmen viikon välein. 
 • Couperosa-hoidossa pinnallisia hiusverisuonia kuumennetaan. Niiden sulkeutuessa ihon punoitus ja lehahtelu vähenevät. Couperosa-hoidot ovat aina sarjahoitoja. 
 • Aktiivisen aknen hoidossa valo tuottaa talirauhasessa singlet-happea, joka tappaa aknebakteereja. Aknehoidot tehdään sarjahoitona noin viikon välein. 
 • Voimakas valoimpulssi tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa. Sen seurauksena iho kiinteytyy ja nuorentuu. 

Mitä MegaPulse-hoidossa tapahtuu? 

MegaPulse-hoidossa lepäät mukavasti hoitotuolilla silmät suojattuina. Iholle levitetään yleensä viilennysgeeli. Asetan hoidettavalle alueelle hoitopään, jonka kautta iholle väläytetään valoimpulsseja tarkasti ja järjestelmällisesti. Laitteen hoitopää on tehokkaasti viilennetty, minkä ansiosta hoito on lähes kivutonta. 

IPL-valoimpulssilaitteen tuottama valo tuhoaa 60-90% kasvuvaiheessa olevista karvoista joka hoitokerralla. Koska kuitenkin vain n. 30% karvoista on kerrallaan kasvuvaiheessa, hyvään hoitotulokseen tarvitaan vähintään 5–12 hoitokertaa, joissakin tapauksissa enemmänkin. Hoitokertojen määrä riippuu karvankasvun tiheydestä, sijainnista ja väristä. Useimmiten 6 – 8 käsittelyä kuitenkin riittää. Sarjahoito vähentää, hidastaa ja harventaa karvankasvua pysyvästi. 

Karvanpoisto perustuu aktiivivaiheessa olevan karvan pigmenttiin 

Valoimpulssi imeytyy vain tummaan pigmenttiin. Hoito on sitä tehokkaampaa, mitä vaaleampi iho on ja mitä tummemmat karvat ovat. Hoito ei tehoa harmaisiin eikä vaaleisiin karvoihin, joissa ei ole pigmenttiä. 

Kuinka pitkään hoidon vaikutus kestää? 

Hyvin tehtynä valoimpulssihoidolla saavutettu karvattomuus on pysyvää tai kestää monia vuosia. Esimerkiksi hormonaaliset tekijät ja lääkkeet voivat kuitenkin aiheuttaa uuden karvankasvun hoidetulla alueella. 

Hoidon jälkeen: 

 • Suojaa ihosi auringolta vaatetuksella tai korkealla suojakertoimella (spf50) muutaman viikon ajan. Hoitoa EI TULE tehdä ennen etelänmatkaa, sillä hoidon jälkeen iho on herkempi UV-säteilylle, joten aurinko voi aiheuttaa ihon palamista ja pigmentaatiota. 
 • Vältä hoidon jälkeen saunomista ja ihon kuorimista muutaman päivän ajan. 
 • Ohimenevää punoitusta ja turvotusta voi esiintyä joissakin tapauksissa. 
 • Vältä karvojen vahausta, sokerointia ja nyppimistä hoitojen välissä. Käytä vain höylää tulosten maksimoimiseksi. 

Kenelle hoito ei sovi: 

 • Raskaana olevat 
 • Syöpä 
 • Ruskettunut iho / itseruskettavan käyttö (voi vaikuttaa hoitotulokseen) 
 • Valolle herkistävä lääkitys: voi tarkistaa meiltä. 

Huomioithan, että karvan tulee olla ajeltu 1-2 päivää ennen hoitoon tuloa. 

Varaa aika kestopigmentointiin tai muuhun haluamaasi hoitoon Lahdessa

Panosta itseesi ja tule meille Kauneushoitola Bara AR:ään hemmoteltavaksi haluamaasi hoitoon! Varaa aika kestopigmentointiin, ripsienpidennykseen tai vaikka ripsien ja kulmien kestovärjäykseen!

Kynnet microblading kestorajaus